Tinggalkan jejak anda ye~

Sunday, 13 December 2015

10 soalan dari Kak Syikin

Assalamualaikum

Aku belum lagi join segmen kne soal sampai 10 soalan lagi melainkan review blog orang dulu. Tapi skrang ade. Hahaha terbaik la kak Syikin ni. Die tagged kita pulak kat segmen die hehe~ Tanya 10 soalan..
So ni 10 soalan kak Syikin yg aku perlu jawab hehehe~
Soalan:
1) Kenalkan diri awak
2) Antara pulau atau bandar, mana satu pilihan? kenapa?
3) Pencapaian yang terbaik dalam kehidupan awak?
4) Antara beruang panda, kucing, hamster dan arnab, mana satu pilihan awak? Kenapa?
5) Pendapat awak tentang jurnal saya?
6) Warna kegemaran awak7
) Apakah genre buku kegemaran awak dan kenapa awak suka genre tersebut?
8) Siapakah idola awak dalam kehidupan?
9) Barang yang WAJIB awak bawak semasa keluar dari rumah.
10) Tempat percutian idaman awak?  

Jawapan ku~

  1.  Nama penuh saya Nur Fadillahhani Binti Abd Hamid. Anak bongsu dari 4 adik beradik. Suka makan ahaha.. Berumur 24 tahun.
  2. Saya pilih pulau kot sebab suka mandi laut heheh.
  3. Pencapaian terbaik saya ialah saya dpt menjaga arwah mak saya seperti mana arwah pernah menjaga saya dulu. 
  4. Sudah semestinya kucing sebab kucing mudah didekati dan dibawak dukung sane sni hehe.
  5. Jurnal akak mean blog akak kan? Sangat menarik cuma  padat sikit dgn hiasan glitter2 sana sini.. 
  6. Saya paling suke warna purple krim, peach dan hijau. 
  7. Genre agama/islamik. Sebab pelbagai pedoman dan panduan hidup boleh saya ikuti
  8. Nabi Muhammad S.A.W
  9. Purse dan Handset
  10. Nak pergi bercuti di The Burj Al-Arab di Dubai~ Hotel semalam  RM 3,000 meh~ hahaha mahal gilos

So, aku pon de soalan nak ditujukan. Antara nye:
  1. Apa nama awak?
  2. Apa penyebab awak sertai dunia blog?
  3. Masa bila awak luangkan waktu utk berblog ?
  4. Suka makan apa?
  5. Apa pendapat awak tentang blog saya ?
  6. Apa movie latest yg awak dah tengok setakat ni?
  7. Apa gadget pilihan hati awak ?Kenapa?
  8. Beli kereta dulu ke atau rumah?
  9. Impian yg pernah capai dan belum tercapai awak apa ya?
  10. Hobi terhebat awak apa ye? ^_^
So aku nak tag mereka yg bertuah utk jawab soalan aku heheh~

Moga mereka sporting nak join~ huhu

8 comments:

Shikin Razali said...

Terima kasih kerana sudi jawab.. =D wahh semoga sis berjaya dalam apa jua perkara...

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

sesame kak~ ^_^

Mr. Doctor said...

Lama x main tag2 mcm ni.. Haha

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

heheh~ kan? paling last mase tahun 2011 dlu

Ainur Athikah said...

Salam..dah jawab :) Sorry lambat jawab^^

http://boladuri.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-hanie.html

Zyra Roxx said...

thanks for the tag! akan cuba jawab, lambat sikit boleh tak? hihuu :p

Farhanah Zainalabidin said...

Blogwalking ^^ . Singgah la littlemindeulle.blogspot.com

Aqu Lalangit said...

http://aqulalangit.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-hanie.html

;)