Tinggalkan jejak anda ye~

Wednesday, 16 December 2015

Buku Fixi Giveaway by Yaya

Assalamualaikum

~ Morning ^_^Y ~ yeah~ aku dah ditag oleh Si Buku Kechik dlm Buku Fixi Giveaway by Yaya.. Aku tak slalu bace buku Fixi ni tapi join aje la ye ^_^~


So nah ~ ni rupenye buku fixi..

Nak join awak awak kena follow blog si Yaya, then buat entry pasal give away ni dan letakkan link korang di ruangan komen di entry giveaway Yaya tu. Nak senang, boleh klik di gambar atas ni utk directly ke entry tersebut.

So aku nak tag member member blogger yg sporting... wink wink...

Bidadari Superb
Hanoboo
Hana

5 comments:

Ana Fatihah said...

Semoga berjaya. Terima ksh sudi tag. :D

Scya Lollita said...

all the best hanie !

Mama Darwiish said...

all the best :)

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

hahahah~ tq semua~ hehehe

Zyra Roxx said...

good luck!

psst, dh jawab 10 soalan haritu, hehee
http://zyraroxx.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-hanie.html